Workshop

Maak uw eigen Barst tijdens deze unieke tweedaagse workshop van Els Bottema en Miriam Verbeek.

U gaat aan de slag met keramiek en wol vilten.

Duur:  Dag 1 van 10:15 tot 16:30
   Dag 2 van 10:15 tot 17:00

Locatie: Zutphen eventueel Eefde. (afhankelijk van Corona. waarschijnlijk ook een workshop in Winterswijk.

Prijs: ........

Eerst volgende workshops:
Volgend jaar (2021) zal er een nieuwe tweedaagse workshop plaats vinden. Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht, stuur ons dan een e.mail.

U kunt zich al aanmelden via inschrijfformulier onderaan deze pagina. 


Opzet van de workshop

Na een korte instructie gaan jullie zelf aan de slag met het maken van 2 kleine kommen. Eén met een gladde huid en één met een gebarsten buitenkant. Tijdens de lunch kunnen de kommetjes wat drogen om na de lunch verder afgewerkt te worden. Hierna gaan we verder met het maken van een grote kom. Hier zullen we de rest van de middag mee bezig zijn. Als de kommen klaar zijn zullen ze gedroogd en gebakken worden.

De tweede dag gaan we de kommen zwart stoken in de raku oven en de gladde pt bewerken met paardenhaar. De rest van de dag besteden we aan het vilten van mooie gekleurde kommen. Deze vilten we om een mal en zullen uiteindelijk precies in de keramische kom passen.

Reviews

'Dit vond ik in ieder geval een prachtige, gezellige en bovenal leerzame workshop met, niet te vergeten, een heerlijke lunch!'  

-Marja, 2019

'Een inspirerende en leerzame workshop met een goede begeleiding om tot mooie werkstukken te komen. Er werd gewerkt in een ontspannen sfeer op twee mooie locaties. Miriam en Els steken veel zorg en energie in deze workshop. Met daarbij een heerlijke lunch met diverse zelfgemaakte producten. Een workshop om van te genieten! '  

L. de Graaf, 2019


Meld u aan voor de workshop